Amazon repricer

Dynamische prijzen op Amazon.com

Amazon.com is een belangrijk verkoopplatform voor Nederlandse zakelijke verkopers. Veel Nederlandse internet ondernemers meten zich graag met hun concurrenten op deze internationale marktplaats. De concurrentiestrijd richt zich vooral op de verkoopprijs van de producten. Want de aanbieder met de laagste verkoopprijs staat bovenaan de lijst met aanbieders en trekt zodoende de meeste belangstelling van potentiële kopers en kan dus gewoonlijk de hoogste omzet noteren. Het is voor aanbieders daarom uitermate belangrijk om, al is het maar voor korte tijd, de laagste prijs te hebben. Vandaar dat de prijzen op Amazon.com uitermate beweeglijk zijn. Deze dynamische prijzen op Amazon.com hebben als gevolg dat er veel energie gaat zitten in het aanpassen van de prijzen, want elke prijswijziging van een concurrent heeft een reactie tot gevolg.

Geautomatiseerde prijzen op Amazon.com besparen tijd en moeite

Om de hectiek en de kosten van het muteren van prijzen te beperken wordt tegenwoordig meer en meer gebruik gemaakt van zogenaamde repricer software. Deze repricer software berekent automatisch, op basis van een geavanceerd algoritme de product verkoopprijzen. Ten gevolge van de dynamiek op Amazon.com is repricer software op dat verkoopplatform inmiddels een belangrijk hulpmiddel. Geautomatiseerde prijzen op Amazon.com hebben het voordeel dat daarmee tijd en moeite worden bespaard en dat snel gereageerd kan worden op prijsmutaties.

Ranking behouden op Amazon.com dankzij repricer software

Het kan dus verstandig zijn om gebruik te maken van repricer software, zoals die van Vleks, om het hoofd te bieden aan dynamische prijzen op Amazon.com. De repricer van Vleks is betrouwbaar en flexibel in te richten, zodat de dynamische prijzen op Amazon.com zonder risico kunnen worden bestreden. Want de repricer software van Vleks is niet alleen betrouwbaar en snel, maar ook eenvoudig te bedienen, zodat in een mum van tijd verkoopprijzen zijn aangepast en de positie in de lijst met aanbieders kan worden behouden.

Kijk voor meer informatie op www.vleks.com