Definitief ontharen

Ongewenst haar kan als heel vervelend ervaren worden. Vrouwen kunnen last hebben van ongewenst haar op gezicht, benen, armen, bij de bikinilijn, etc.. En alhoewel behaarde mannen vaak als extra mannelijk ervaren worden, willen de meeste mannen liever ook geen behaarde rug. Ontharen kan dus voor zowel vrouwen als mannen. Bij het ontharen gaan de meeste mensen eerst zelf aan de slag door te scheren, harsen of epileren. Nadelen daarvan zijn dat het tijdrovend is en het alleen werkt op de korte termijn. Bij SENSITIF bieden we daarom een behandeling aan om definitief te ontharen, zodat u uw leven lang daar niet meer naar hoeft om te kijken.

Hoe werkt definitief ontharen?
Het definitief ontharen gebeurt door middel van een laser. De laserbehandelingen bestaan uit meerdere consulten en door het laserlicht wordt de groei van de haren gestopt. De haarwortel wordt vernietigd, zodat er geen nieuwe haar meer uit kan groeien. Het is belangrijk dat de haren van enige lengte zijn, om zo goed mogelijk definitief te ontharen. 

Bent u er ook zo klaar mee om dagelijks bezig te zijn met ontharing? Kies dan voor definitieve ontharing. Bij SENSITIF is het eerste consult gratis en we hanteren een speciale garantieregeling. Bel direct 020-6142010 of kijk op www.sensitif.nl.