Gel Nagellak en Gellak Manicures: mooie kleuren die goed blijven zitten op de nagels

 

 

Er zijn verschillende soorten gel nagellakken op de markt die heel erg bekend zijn. Een goed merk is Pink Gellac die hebben speciale formules die beter zijn dan de traditionele nagellak.

 

Over Gel Nagellak

 

Pink Gellac is gemaakt met een moderne gepatenteerde technologie en is een echte gel nagellak die twee weken blijft zitten. Je kan het makelijk thuis zelf aanbrengen met hun cursus en handleiding. Je nagels zullen er glanzend uitzien net als of je naar een nagel salon bent geweest.

 

Sommige gellak fans zeggen dat het nog langer kan blijfen zitten, met goede verzorging en professionele manicure. Het verschil in deze lak ligt in de formule van de lak. De nagellak wordt beschouwd als een kruising tussen reguliere nagellak en gel nagellak, waardoor het sterker en langer meegaat. De nagellak wordt gedroogd door uw vingers een paar seconden onder een speciale UV lamp te houden nadat elke laag is aangebracht. Om de gel nagellak te verwijderen, moet je hun remover en remover wraps gebruiken, je hoeft absoluut niet de salon te bezoeken. Volg wel goed the instructies en het kan allemaal makelijk thuis verwijderd worden.

 

Onderhoud uw manicure 2 tot 3 weken

Als u kiest voor gel nagellak, dan zult uw nagels goed moeten onderhouden en zich bewust zijn van hoe u uw nagels gebruikt om de volledige voordelen van de 2 tot 3 weken durende chipvrije manicure te krijgen. Met gellak wordt sterk aanbevolen dat je ook olie gebruikt om dagelijks of weekelijks je nagels te hydrateren. U wilt ook uw handen niet weken in water of schoonmaakproducten voor lange tijd. Dus u moet ook opletten net zoals bij normale nagellak want het is natuurlijk niet onverslijtbaar.

 

Het vergt training en ervaring om gellak producten correct toe te passen. Als je het de eerste keer aanbrengt zal je waarschijnelijk niet zo'n goed resultaat bereiken. Maar naar de tweede of derde keer gaat het al wat makelijker en weet je gelijk wat je moet doen.

 

Wilt u meer leren of gel nagellak kopen? Bezoek Pinkgellac.nl/hoe-werkt-gel-nagellak voor advies en product reviews.