Hoeveel te betalen voor SEO Diensten of SEO specialist?

De waarheid over SEO diensten is dat het normaal gesproken wel hard werken is, en niet gemakkelijk is. Het vergt heel veel tijd, toewijding, inspanning, strategie, techniek, methode, vaardigheden en ervaring om hoogwaardige zoekmachine optimalisatie uit te voeren. Iedereen die een website heeft kan SEO  gebruiken om het bezoekers aantal te verhogen. Dat is de reden waarom SEO specialisten nodig zijn om het doel te bereiken, maar de vraag is hoe weet u dat u de juiste keuze maakt en niet teveel betaalt voor de SEO dienst?
 
Ik kan eerlijk zeggen dat de meeste online marketing bedrijfen  voor het grootste deel van de tijd actief zijn en niet meer willen dan professioneel zaken doen en SEO diensten van hoge kwaliteit aanbieden. Ik heb wel een aantal aanbevolen adviezen die iedereen moeten helpen een eerlijk en kwaliteits en tarief voor SEO-services te krijgen.
 
  1. - Stel jezelf een "realistisch" marketing budget en doel
  2. - Kijk en vergelijk offertes van verschillende bedrijfen
  3. - Ga geen contract aan totdat u zich op uw gemak voelt
  4. - Vergeet niet: "duur betekent niet altijd beter"
  5. - Vraag naar referenties / verwijzingen / portfolio
  6. - Een groot bureau betekent niet dat ze beter zijn

 

1. Stel jezelf een "realistisch" marketing budget en doel

Dit betekent gewoon dat je jezelf niet voor de gek houdt en denkt dat je 200 Euro kunt betalen en 's nachts zul je er duizenden maken. Maak in plaats daarvan een budget dat afhankelijk is van uw marketing behoeften, concurrerende branche, verwachte resultaten en tijdsduur. Als u de website op de Top 10 pagina van zoekresultaten voor een bepaald zoekwoord of trefwoorden, verwacht moet u er voor betalen in de duizenden voor kwaliteit, professionele en betrouwbare SEO diensten. Als u een positie wilt in de top 10 voor het zoekwoord 'winkel', is dit in de meeste gevallen niet mogelijk, maar ik weet zeker dat er een aantal SEO bedrijven zijn die de uitdaging accepteren, maar vaak 10 duizenden zullen kosten om dit  te proberen.
 

2. Kijk en vergelijk offertes van verschillende bedrijfen

Vind de beste online marketing bureaus en vergelijk de offertes met andere concurrerende bureaus. Neem geen genoegen met "goedkoop" of " niet goedkoop", maar neem genoegen met "effectief" en "strategie". Iedereen kan SEO werk aanbieden, maar niet iedereen kan de resultaten verbeteren of een goede positie halen voor u website. Dit komt omdat SEO gaat over techniek, strategie en vooral ervaring. Het gaat er niet om alleen duizenden links voor u website temaken maar ook om on-page optimalisatie. Het is eigenlijk een stukje ingewikkelder dan alleen dat. U moet zoekmachine optimalisatie bureau vinden die volgens een principe werkt en u de strategische routekaart bieden die u nodig hebt voor succes.
 

3. Ga geen contract aan totdat u zich op uw gemak voelt

U moet zich altijd comfortabel voelen bij het toevertrouwen van uw geld aan een SEO service provider. Als u speciale behoeften heeft, zoals als u een contract wilt ondertekenen, wilt u een specifiek loonschema, of heeft u vragen, zorgt u ervoor dat u antwoorden krijgt en bent u vertrouwd met de geprojecteerde resultaten, dan gaat u verder. Ik stel persoonlijk voor om een ​​contract te krijgen waarin de geprojecteerde uitkomst en eventuele andere opsommingspunten worden geschetst, en vervolgens ook de gevolgen of mogelijkheden worden onderzocht als niet aan de geprojecteerde uitkomst wordt voldaan.
 

4. Vergeet niet: "duur betekent niet altijd beter"

Dit is een aankondiging van een koper. Wanneer een bedrijf hoge kortingen geeft, zou ik zeggen: "Pas op koper". Er zijn een groot aantal bedrijfen die hun diensten aanbieden met hoge korting of voor extreem lage tarieven wat niet goed is. Je zult toch een beetje in het midden zitten met de prijs als je een specialist in huurd tussen de 1,000 tot 25,000 euro per maand gebaseerd op jou zoekwoorden. 
 
De meeste SEO experts zullen niet goedkoop zijn, en zijn de euros wel waard. Als u rekening houdt met andere marketing  en advertentieplatforms, zoals adWords, zijn de kosten voor SEO peanuts in vergelijking met Google AdWords advertentie methoden en hebben een groter bereik voor de doelgroep. Als je denk een SEO dienst te veel kost, kijk dan naar andere manieren van adverteren en hun tarieven, samen met return on investment (ROI). SEO diensten staan elke keer weer vooraan als je vergelijkt met andere advertentieplatforms.
 

5. Vraag naar referenties / verwijzingen / portfolio

Elke zoekmachine optimalsiatie bureau moet u kunnen verwijzen op hun kwalificerende werk. Ze moeten in staat zijn om u websites te laten zien waarop zij SEO hebben uitgevoerd. Dit kan zelfs een persoonlijke website van iemand in het bedrijf zijn of hun eigen website.
 

6. Een groot bureau betekent niet altijd beter

Als het bedrijf niet zo groot is betekent dat niet dat ze niet goed zijn. Er zijn heel veel kleine bedrijfen die opdrachten binnen krijgen in vorm van outsourcing van grote agencies in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Die ook meestal een uitstekende dienst. Door dat woij al jaren zelf in de SEO business zitten weten wij er genoeg van.
 
 
Okay, om het af te ronden, wees er zeker van dat je huiswerk doet voor dat een bedrijf in gaat huren. Als SEO de verkoop van uw website met 50 tot 80% kan verhogen zonder dat uw site ooit de top 10 zoekresultaten bereikt, dan heeft u nog steeds een goede deal. Dit is het effect van een goede ervaren SEO specialist. Het enige verschil tussen uw website en de websites in de top 10, is dat websites SEO engineers hebben die voor hen werken en  SEO goed begrijpen.
 
Voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie ga naar deze website: www.beeseo.nl/en/