Kinderfeestje Hengelo

Het leukste kinderfeestje van Hengelo

Voor het nummer één kinderfeestje in Hengelo reserveert u bij LaserGame Hengelo. Wij bieden alles voor een dagje uit om nooit te vergeten. Is uw kind jarig of heeft het zijn of haar zwemdiploma gehaald? Dan is niets leuker dan samen met alle vriendjes op avontuur gaan in een fantasievolle omgeving. U kunt kiezen voor alleen een spel, maar u kunt er ook een compleet uitje van maken inclusief heerlijke snacks en patat. Onze arrangementen zijn al vanaf zes kinderen te boeken en de maximumleeftijd is twaalf jaar. Kijk voor alle mogelijkheden online en geef uw reservering direct door op 074-250 42 04.

Opwindend uitgaan in Hengelo

Wilt u uitgaan in Hengelo en omstreken, dan is LaserGame Hengelo een absolute must. Wij bieden een unieke combinatie van actie en ontspanning waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. In onze kleurrijke arena sluipt u uw tegenstander met uw laserpistool achterna en probeert u zo hoog mogelijk te scoren. De prachtig verlichte gangen, mistige ruimtes en spannende geluidseffecten zorgen voor extra opwinding en sfeer. Na afloop schuift u heerlijk aan bij een van onze speciaal geselecteerde restaurants. Kijk nu voor de leukste arrangementen online en boek zodat u leuk kunt uitgaan in Hengelo.

Speels kinderfeestje in Hengelo inclusief snacks

Wilt u een avontuurlijk kinderfeestje bij Hengelo organiseren inclusief frietjes en frisdrank? Kom dan naar LaserGame Hengelo, want bij ons heeft u het meeste plezier. Tijdens het gamen in onze fraaie arena genieten de kinderen van de prachtige lichteffecten, spannende geluiden en geheimzinnige mist. Met een computergestuurd laserpistool en bijpassende vestjes rennen ze gierend achter elkaar aan tot de laatste deelnemer af is. Na afloop van het spel is het heerlijk snacken met patat, hamburgers en frisdrank. Op de website vindt u al onze arrangementen en wilt u reserveren.