Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Nieuwe ramen of deuren nodig? Dan is het gebruik van kunststof kozijnen aan te raden. Niet alleen zijn kunststof kozijnen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, schilderen is immers niet nodig, af en toe eens poetsen is voldoende. Bovendien zijn kunststof kozijnen te verkrijgen in tal van kleuren en diverse vormen en stijlen.

De firma Borger Bouw

Voor kwaliteitsvolle kunststof kozijnen kan u terecht bij de firma Borger Bouw uit Huizen. Er wordt gewerkt met het zogenaamde K-vision profielsysteem. Dit profielsysteem zorgt voor goede isolerende eigenschappen en een innovatieve waterhuishouding.

Eerst wordt uitgemaakt welk kunststof kozijn het beste bij het gebouw past. Zo kan u kiezen tussen de K-vision Classic, de K-vision Trend, de K-vision City, de K-vision Step en de K-vision Cube. Elk van deze kunststof kozijnen heeft zo zijn eigen stijl en karakteristieken, gaande van klassiek tot modern. Na opmeting, worden dan de kunststof kozijnen in de fabriek vakkundig op maat gemaakt, waarna ze met de nodige precisie worden geplaatst. 

Interesse? Bel direct naar 035-5243292 of boek direct online een showroom afspraak.