Notitieboekjes met je eigen logo

Menigeen zal beginnen te grinniken bij het onderwerp ‘notitieboekjes met je eigen logo’, omdat ze het concept van een notitieboekje wel kennen, maar dan wel op hun smartphone. De term ouderwets zal veelvuldig gebruikt worden, maar wat doe je als je telefoon net opgeladen moet worden, of je het ding helemaal niet bij je hebt. Ok, zo’n notitieboekje kun je ook vergeten, maar het hoeft in ieder geval nooit opgeladen te worden.  

 

 

Heb jij een notitieboekje?

Je kunt ervan overtuigd zijn, dat vrijwel iedereen wel ergens een notitieboekje in huis heeft. Soms slingeren ze maar wat rond en worden maar zelden gebruikt, soms zijn ze al gebruikt en worden af en toe ingekeken voor de informatie die ze bevatten. Reken er verder maar op dat ze toch echt nog veelvuldig een actieve functie hebben. Het is namelijk veel gemakkelijker snel even iets op te schrijven, dan welke andere manier van bewaren dan ook. Zo’n boekje, en met stijl een notitieboekje met eigen logo, is dan uitermate handig.  

 

Eigen logo

Als relatiegeschenk behoort een notitieboekje bij de top van functionele artikelen om cadeau te krijgen. Het getuigt ook van een zekere stijl als een vergadering wordt bijgewoond door deelnemers, die een mooi uitgevoerd notitieboekje met een bedrijfslogo bij zich hebben. Je kunt het ook anders benaderen door de notitieboekjes te voorzien een afbeelding of term voor specifiek gebruik. Zo kan een bedrijf dat keukens verkoop notitieboekjes aanbieden voor het noteren van allerlei recepten en dat thema in het logo of opdruk verwerken.  

 

Variatie, te vinden op https://www.maxilia.nl/notitieboekjes-bedrukken

Als je notitieboekjes met eigen logo in grote aantallen weg wilt geven, dan zijn simpele boekjes van papier of karton de uitkomst. Je kunt de stijl en daarmee de waarde van de notitieboekjes ook verhogen door gebruik te maken van ander materiaal, zoals imitatieleer, of notitieboekjes bestellen met ringband en/of een pen erbij. Op deze site worden alle mogelijkheden overzichtelijk weergegeven. Hoewel misschien wat uit de mode, blijven notitieboekjes een uitermate handig artikel, die met een eigen logo, of een of andere afbeelding er ook nog eens stijlvol kunnen uitzien.