telefoon reparatie amsterdam

Als je op zoek bent naar een goedkoop adresje om je telefoon te laten repareren in Amsterdam, dan kun je vanaf nu terecht bij Fix Your Phone Amsterdam.

Dit jonge bedrijf doet het anders dan anderen met hun nieuwe concept. Voor telefoon reparatie Amsterdam blijf je gewoon thuis!

Is je je iPad of iPhone scherm gebroken, of heb je een ander defect aan je iPhone of iPad? Dan kun je contact opnemen met Fix Your Phone. Zij komen dan naar jou toe voor iPad of iPhone reparatie in Amsterdam. Binnen 30 minuten kun je een afspraak maken, en dan springen ze vrijwel direct op de scooter om je iPhone te repareren. Superhandig als je je telefoon wilt laten repareren, maar eigenlijk geen tijd hebt om de stad in te gaan, op zoek naar een betrouwbare iPhone reparateur in Amsterdam.

De meeste kleine telefooonwinkels gebruiken geen originele onderdelen. Er gaan zelfs verhalen de ronde dat sommige telefoonreparateurs gouden elementen uit de iPhone halen en vervangen met slechte kwalitieit onderdelen, waardoor de iPhone het sneller begeeft. Fix Your Phone gebruikt alleen originele onderdelen bij het repareren van iPhones en iPads.

24uurs service

Je kunt 24uur per dag contact opnemen, ook op zondag! Met name voor zakelijk gebruik kan een telefoon van groot belang zijn. Fix Your Phone is daarom 24 uur per dag bereikbaar voor afspraken!