Terug naar school

Elk schooljaar ouders en studenten plukken zich door de winkelcentra op zoek naar de perfecte sneaker of de leuke nieuwe outfit voor het komende schooljaar. Het is echter onwaarschijnlijk dat de nieuwe schoen of het shirt hen op school zal profiteren als een nieuwe kamerinrichting. Hoe komt het? Volgens feng shui kan een goed ingerichte kamer een positieve invloed hebben op studiegewoonten en betere cijfers creëren.
Feng Shui, de Chinese techniek voor ontwerp en inrichting, suggereert dat kamers met goede energie, of 'chi', gelukkiger, goed aangepaste kinderen creëren. Feng shui theorieën geloven dat de kamer een goede kamer moet hebben om goede "chi" te hebben, de richtlijn moet volgen om harmonisch te zijn.
Als de kamer deze richtlijnen volgt, zal de kamer niet alleen rustig zijn, het bevordert ook goede relaties anderen en brengt een goed zelfbeeld. Misschien is het belangrijk dat een harmonieuze slaapkamer goede studiegewoonten bevordert en meer succes op school bevordert.
Volg deze acht feng shui tips om een ​​kamer te creëren die je kind inspireert om meer te studeren en beter te doen op school.
1. De kamer heeft een bureau.
Het klinkt duidelijk, maar veel kinderen 'enige werkruimte is een bed, de slaapkamer vloer of de familie eettafel. Elk kind heeft een geschikte studiezone nodig in de slaapkamer die een bureau, stoel en een lamp bevat. Kinderen met studiegebieden hebben meer kans om te studeren.
Beter nog, met een studiegebied houden alle schoolboeken en papieren beperkt tot de kamer van de kinderen. Feng shui leert ook dat het het beste is voor kinderen om te kijken naar het noordoosten, de richting van wijsheid en leren.
2. Grond je kinderen.
Koop je kinderen een wereldbol om belangstelling voor de geografie te bevorderen en hen te helpen landen en hen aan te moedigen om te studeren. Voeg een globe in de noordoostelijke hoek van de slaapkamer toe, indien mogelijk, omdat dit de wijsheidshoek verbetert.
3. Maak een "prestatiegebied".
Elk kind moet erkenning hebben voor een goed gedaan job. Een perfecte manier om dit te behalen is het creëren van een prestatiegebied op de zuidmuur van de slaapkamer.
Volgens feng shui is dit het herkenningsgebied en het is de perfecte plek om prijzen te verdienen, papieren met goede cijfers, brieven van aanbeveling, linten of trofeeën. Hang hier een stevige aanplakbord aan om een ​​"atta" boy "of" atta "girl spot in de kamer van je kind te maken!
4. Hang een kristal in de noordoostelijke hoek van de kamer.
Kristallen worden gebruikt om computerchips sneller te maken, dus waarom niet gebruiken om je kind beter te leren studeren? Hang een kristal in de studieplaats om meer "studie" chi te creëren en om het kind's vermogen te helpen "verwerken" of te denken!
5. Zet je kind in de commando positie.
Vermijd dat kinderen een muur tegenkomen wanneer ze studeren, omdat dit een obstakel vormt. Ze zouden moeten kunnen wanneer iemand binnenkomt. Plaats het bureau zodat ze de deur kunnen zien.
6. Toon kaarten en ander educatief kunstwerk.
Kaarten zijn een andere manier om te onderbouwen en educatieve activiteiten aan te moedigen. Zij stimuleren 'wereldse' interesse en nieuwsgierigheid en maken geschikte afbeeldingen voor een kinderkamer. Vermijd eng creaties, beelden die geweld uitbeelden of verdrietige of donkere onderwerpen.
7. Elimineer de tv uit de slaapkamer.
Helaas, te veel kinderen van vandaag hebben tv's in hun slaapkamers. Dit is een feng shui nee, want het kan kinderen veel minder kans hebben om volledig te studeren en te rusten. Als je kind niet zo veel als je wilt studeren en een tv in de slaapkamer heeft, vraag je jezelf af wat belangrijk is: televisie of school?
8. Schelpen en vis zijn symbolen van het onderwijs.
Conch shells en koi of goudvis zijn uitstekende symbolen van educatief succes. Plaats de conch shell in de noordoostelijke hoek van de slaapkamer. Of hang een foto van koi of goudvis in de noordoostelijke hoek. Het is niet aan te bevelen om levende vis in de slaapkamer te houden aangezien water in de slaapkamer in verband staat met verlies.