Tips om euro’s te besparen op je boodschappen

Bijna iedereen vindt dat er wel een hoger bedrag zou mogen staan op zijn of haar salarisstrook. Helaas voor deze mensen krijgen zij gewoon uitbetaald wat ze volgens de urenregistratie app hebben gewerkt. Voor de mensen die toch meer geld willen overhouden, is dit artikel extreem geschikt. In dit artikel bespreken we vijf tips waardoor je meer geld overhoudt na het doen van je boodschappen.

 

Koop niets bij de kassa’s

Je zult versteld staan van de extra kosten en premiumprijzen die je vindt bij deze kassa’s. Natuurlijk is het handig, maar de inhoud-prijsverhouding is de grootste klap.

 

Voorraad op grote verkoopartikelen

Als een item dat je atijd gebruikt of consumeert in de uitverkoop is, is het altijd het beste om het in voorraad te slaan, voorals als u dit altijd gebruikt zoals toiletpapier, frisdrank, reinigingsmiddel, luchtverfrissers, enz.

 

Producten die uit het assortiment gaan

Sommige supermarkten hebben een sectie in de winkel waar je artikelen kunt vinden die uit het assortiment gaan. Deze producten worden vaak tegen verlaagde prijzen aangeboden.

 

Wees voorzichtig met 5 voor €5 aankopen

Als je ooit items ziet die als 5 voor €5 gemarkeerd zij, controleer dan de individuele stuksprijs, want soms zijn deze items slechts €0,89, wat je €0,55 extra kost.

 

Neem je eigen muziek mee

Is het je ooit opgevallen dat supermarkten langzame, kalmerende muziek spelen? Het is eigenlijk een manier waarop de winkels je zintuigen manipuleren, zodat je meer geld uitgeeft. Deze muziek maakt je onbewust langzamer waardoor je de tijd neemt om door alle gangpaden te slenteren. Hoe raar het ook klinkt, door je eigen muziek mee te nemen, kun je je sneller door de winkel begeven, waardoor je alles van je lijstje kunt halen zonder het risico te lopen iets meer geld uit te geven aan dingen die je nu misschien niet nodig hebt.