Wat kost een goedkoop fotohokje?

Je hebt ze vast wel eens gezien op een bruiloft: een fotohokje of videozuil. Leuk als je een trouwerij, personeelsfeest, jubileum, gala, beurs, festival of ander (zakelijk) evenement organiseert, maar wat moet dat allemaal kosten? Op photobooths-huren.nlstaan meer dan 70 verschillende fotohokjes van meer dan 25 verschillende verhuurders en wij weten dan ook precies wat een fotohokje gemiddeld kost. In dit artikel zullen we het uitsplitsen in de verschillende soorten en typen photobooths die bestaan. Je kan ook een fotohokje bij jouw in de buurt zoeken!

Een wenspaal of digitala gastenboek

Een wenspaal of digitaal gastenboekkan niet printen en is dan ook vrij goedkoop: voor ongeveer €200 heb je er wel 1! Deze moet je dan soms zelf ophalen, en er is meestal geen begeleiding bij en ook voor props moet je meestal extra betalen. Dit is dus echt een budget optie.

Een budget fotopaal met printer

Een budget fotopaal met printer kost ongeveer €300. Je hebt dan wel een minimale versie: je moet er dan op rekenen dat je een standaard foto layout krijgt, zonder props of begeleiding en waarschijnlijk betaal je als je de fotopaal en fotozuil wilt laten bezorgen of er props bij wil. Tegelijk voorziet het wil in een behoefte: veel mensen hebben geen behoefte aan extra’s en er geen geld voor, maar willen toch leuke printjes.

Een all-in fotozuil met printer

Een all-in fotozuil met printer kost rond de €350 – €400 euro. Dan heb je een volledig pakket waar meestal alleen nog hooguit een paar tientjes aan vervoerkosten bij komen. Een gepersonaliseerd fotokader, props, begeleiding en (onbeperkt) printen is dan allemaal al geregeld.

Een echt fotohokje huren

Een echt fotohokje huren kost als je in de buurt van een goedkope aanbieder woont ongeveer €450 euro, maar de meeste hokjes huur je voor €550 tot €600 euro. De hokjes komen vrijwel altijd inclusief begeleiding, onbeperkt printen, een op maat gemaakte fotostrip en worden gebracht.

Goedkoop fotohokje huren?

Ben je op zoek naar een budget fotohokje, dan hebben we op photobooths-huren.nl een speciaal overzicht gemaakt van alle goedkope photoboothsper type foto booth zodat ze betaalbaar blijven voor je. Daarnaast kan je ook fotohokjes vergelijken, op zoek naar de best vooor jouw budget en voorkeuren!.