Welke lange T-shirts jij nodig hebt

Er zijn genoeg Nederlandse mannen die het probleem kennen, je kunt geen T-shirt vinden wat goed past. Alle T-shirts zijn of te breed, of te kort. Dit probleem hebben we vooral in Nederland aangezien Nederlandse mannen gemiddeld de langste mannen ter wereld zijn. Maar er is nu een oplossing voor dit probleem, en dat zijn extra lange T-shirts .

Wat zijn lange T-shirts?

Lange T-shirts zijn zoals de naam al zegt T-shirts die wat langer zijn dan de standaard. Zo heb je T-shirts met een extra 3cm, 6cm en zelfs 10cm. Deze T-shirts zijn gemaakt voor de man waarbij normale T-shirts dus altijd te kort of te wijd uitvallen, deze T-shirts zijn net zo strak als hij voor jou moet zijn maar wat langer dan de standaard.

Welke T-shirts voor heren heb je nodig?

Als jij dit probleem hebt dan wil je waarschijnlijk wel een paar van deze extra lange T-shirts aanschaffen, maar je moet ook weten welke je dan precies nodig hebt om je gaderobe compleet te maken.

Als eerste heb je uiteraard een wit en een zwart T-shirt nodig, die twee kleuren zijn onmisbaar omdat ze goed te combineren zijn. Je kunt ze op zich dragen maar ook onder overhemden en truien. Je kunt jouw kast verder aanvullen met neutrale T-shirts in kleuren als grijs of donkerblauw. Deze kun je weer op andere manieren combineren maar zijn nog steeds erg veelzijdig.

Ook is het handig om zowel V-hals T-shirts als T-shirts met een ronde hals te hebben. Je wilt er meer hebben van de hals van jouw voorkeur om op zichzelf te dragen. Maar een V-hals zal beter zitten onder een overhemd en een ronde hals beter on een trui. Zorg dus dat je ze beide in je kast hebt hangen.

Wanneer je de lange T-shirts voor heren aanschaft die hierboven zijn genoemd dan heb je al genoeg T-shirts om je gaderobe te voorzien van veel mogelijkheden met alle andere kledingstukken die je hebt. Wacht dus niet langer en koop alle lange T-shirts die je nodig hebt.

 

Overige: Alan Red